busponni

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Julia Hansson - 11 februari 2013 19:37

Idag var Entry jättesnäll och mysig. Kan säga att han blir bara bättre och bättre att hålla på med.
Blev en fantastiskt bra ridtur idag! Han var lite spänd när vi hoppade upp på han och ville skena lite bär vi skrittade i hagen men sen lugnade han ner sej och då red vi ut!
Först skrittade vi längs vägen och då gjorde jag skänkelvikningar, halter och sånt så han skulle lyssna på mej, och självklart var han jätteduktig! Sen gick vi förbi en skogsstig där mamma lät oss gå in själva för att se om det var bra och vart den ledde, och såklart var han jätteduktig då med!
Sedan kom vi fram till ett gärde där vi travade och galopperade. Fick verkligen känslan på han där så det kändes verkligen helt matiskt! Kunde till och med sitta ner i traven för han bar verkligen upp ryggen! Han jobbade på jättebra och om vi gör det några gånger till så kommer han att bli jätte musklad och ha jätte bra kondis!!

När vi kom tillbaka till stallet gjorde vi ju iordning han och sen fick han gå in i boxen och äta och då gick jag och mamma in och satte oss i hans box och myste med honom. Satt och skrev i hans utvecklingsbok där och han tyckte det var jättekul att vara med och skriva! xD

Usch! Spydde nyss så det blir nog ingen skola imorgon.. Hoppas jag är frisk till på onsdag eller i alla fall till torsdag! :(

Aja kram så länge!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad skulle ni vilja se mer av här på busponni?
 Bilder
 Filmer
 Bilder + Filmer
 Åsiktsinlägg
 Annat (kommentera)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards