busponni

Alla inlägg under januari 2013

Av Julia Hansson - 21 januari 2013 15:01

Hellu!! :D


Snart ska jag äta för att sen åka iväg och hoppa på lilla Entry! Typ första gången jag hoppar på han 'på rktigt' om man säger så. Har ju bara hoppat ett 30 cm kryss på han innan men, men. Filmer och bilder SKA komma sen om inte mamma är glömsk och glömmer, men det ska väl inte hända? ;)


Usch! Hatar måndagar, dom är så sega!


Aja nu ska jag byta om så ses vi senare! Kram!<3

Av Julia Hansson - 20 januari 2013 20:01

Hejsan!


Red ju som sagt ut på Entry idag med Barbro på Fabio och det gick SKITABRA! Han kändes mycket mer lugn och avslappnad än i ridhuset och han tyckte det var jättekul att galoppera i snön! Måste göras om tycker jag!


Har en del nyheter som jag kommer ta imorgon efter skolan. :)


Har också vart på Grönt Kort kurs idag. Finally kan jag få ett eget! ;)

Har suttit och skrivit ut TR och det blev minst 115 papper :3


Aja nu ska jag packa lite till skolan imorgon och så. TRÅÅÅK!

Men imorgon ska jag hoppa på Entry! :D Weey!

Nya veckan ser ungefär ut såhär ;)


Måndag - Hoppa på Entry

Tisdag - Venne

Onsdag - Ev. Träna för Cia Ahlenfeldt (Entry ska till en häst-kiropraktor och se om det är något fel med honom efter som han 'ser spöken')

Torsdag - Vara med Matilda I think

Fredag - Gården?

Lördag - Ridskolan, rida Amber

Söndag - Grönt kort kurs


Ses imorgon! Kram!<3

Av Julia Hansson - 20 januari 2013 09:32

Godmorgon på er!


Vaknade typ för en halvtimme sen och då gick jag ut med min hund Lizzy och tog lite kort som jag tänkte dela med mej av! :)


Klicka på bilderna för att göra dom större!


Dom är väl inte direkt jättefina för jag fotade med mobilen så mobba inte :P


Kram så ses vi sen!<3


Av Julia Hansson - 19 januari 2013 21:14

Hellu!!


Imorgon ska jag få rida ut på Entry för första gången! Ska bli jättekul!! :D

Sen efteråt blir det grönt kort kurs! Ska också bli jättekul för nu får jag ta eget äntligen! :)


Kanske tar några bilder på Entry imorgon också!


KRam!

Av Julia Hansson - 19 januari 2013 18:36

Hejsan!


Tänkte blogga tidigare men somnade så..


Idag har jag vart på ridskolan och ridit lektion o.s.v Idag var en sån där dag jag absolut inte vill rida kvar på ridskolan, men det var absolut inte kylans fel. Är stallvärdinna på lördagar så därför var jag tvungen att vara där halv 9.

Fösta lektionen var inga problem, inte andra heller. Tredje var inte heller några problem men det är när det kommer till min grupp det nästan alltid blir problem. :P

Fick rida Amber som vanligt och precis när jag skulle ta in henne var jag tydligen tvungen att ta in Tango och Solis som skulle gå lektionen efter. Sen tänkte jag ta in Amber, men då var jag tvungen att släppa ut Puff och hjälpa till att ta in Sören, och självklart så hade ingen sett till att Puffs sadel och träns var av så det fick ju jag och en annan göra. Inte fören efter det kunde jag ta in Amber och börja borsta när alla andra var klara, och självklart hade hon ju världens isstyltor som jag inte fick ur så jag kom till lektionen var det bara ca 15 min kvar på lektionen!

Det var ju inte bättre när jag väl fick rida. Hon bockade och bockade HELA lektionen. Asså det är ju kul till en början men inte när det blir hela tiden så man knappt kan rida. Tur att vi inte köper henne faktiskt. :/


Har typ sovit enda sen jag kom hem typ därav rubriken ;D


Kram på er!<3

Amber!

Av Julia Hansson - 19 januari 2013 18:20

Heej!!


Måste säga att det är jätteroligt nu när jag loggar in på bloggen och ser att det varje dag har kommit nya kommentarer! Tycker det är jättemycket roligare att blogga när jag vet att folk läser och t.o.m tar sej tid att kommentera!


Ni äger!


Kram!!

Av Julia Hansson - 18 januari 2013 22:06

Hejsan!


Kom inte på någon bra rubrik så det fick bli 'Rubrik...' ;)


Nu tänkte jag mest bara skriva några rader om mej så att ingen kan dömma mej utan att veta vem jag egentligen är.

Många tycker att jag är bortskämd för att jag ska få en häst och grejer, men jag är verkligen inte bortskämd, för om vi tar ett exempel, när min lärare frågade vilka i klassen som hade iPhone räckte ALLA upp handen förutom jag och 4 till. Men dom andra 4 dom har bra och fina android telefoner medans jag får springa runt med en gammal knapptelefon som knappt funkar att ringa på längre för att den är så trasig. Medans andra får converse får jag nöja mej med billiga kopior för 99:- på Coop. När andra får ridstövlar för 1500:- får jag nöja mej med ridskor och shortchaps. När andra får hästar för 50 000:- får jag nöja mej med en för 15 000:- När andra får 200:- i veckopeng får jag klippa gräset hemma 4 gånger för att ha dom pengarna. Självklart tycker jag det är orättvist att andra har allt det här och inte jag, för jag är endå personen som lätt blir avundsjuk också, men jag får leva med det och gå vidare. Visst jag kan gråta mej till sömns för att jag är den enda i klassen som inte har iPhone, att vi bara har råd med en häst som kostar 15 000:- medans andra får för 50 000:- men jag försöker se glädjen i det jag har trots att det är svårt för att jag lätt blir så avundsjuk. Ni kanske tycker att jag klagar, för jag vet att jag har det bättre än vissa andra, men ingen förutom JAG vet hur det är att leva MITT liv och jag tycker inte att det är så himla lätt hela tiden.


Vet att det blev ett långt inlägg men det är helt klart tänkvärt. Har ni förstått meningen med inlägget och förstår varför jag vill att ni ska på det jag skrivit vet jag att jag har nått fram. Jag känner själv att tankarna börjar snurra i huvudet när jag läser igenom det jag har skrivit och jag hoppas att det gör det hos er också.


Bloggar mer imorgon!

/Julia

Av Julia Hansson - 18 januari 2013 16:39

Hejsan!


Usch! Sitter med läxor ända upp till öronen just nu.

Halv 6 blir det nog Fritidsgården med Matilda på http://topphopp.bloggplatsen.se/ så ska se om jag har tid att chilla lite nu innnan.

Kom på att jag inte kollat statistiken idag än men jag hoppas att jag får en positiv överraskning! ;)

Ska se om jag vloggar lite eller så senare men ni kommer i alla fall få se mer här dag!! xD


Kram!!<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad skulle ni vilja se mer av här på busponni?
 Bilder
 Filmer
 Bilder + Filmer
 Åsiktsinlägg
 Annat (kommentera)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards